Assalamualaikum semua

Dah sampai penghujung Januari 2019. Diam tak diam lagi beberapa bulan je nak sambut HARI RAYA AIDIL FITRI.

Yang nak tukar langsir raya atau Nak masuk rumah baru dah boleh prepare awal.

Kenapa?
Baik planing awal biar tak kalang kabut last minit tercari – cari. Masa tu semua benda nak cari serentak.

Last2 apa yang kita cari dah takda stok. Patern yang kita berkenan dah tak sempat nak siapkan. Lagi perit SEMUA KEDAI DAH TAK TERIMA TEMPAHAN lagi dah. ?

Sempat tempah tapi tailor dah takda masa nak siapkan last minit. Janji seminggu sebelum raya siap. Tiba masanya langsir tak siap. (banyak dah kena mcm ni ?)

Last sekali beli lah langsir readymade tu pun kalau masih ada stok…

Nasiblah kadang2 xcukup labuh atau terlebih labuh menyapu lantai. Ada corak hanya dapat utk sliding je. Tingkap lain corak lain. ? Dah kata last minit kan.

Ok, untuk langsir raya sila sedia awal, akan tutup order bila2 masa jika penuh. Untuk pastikan quality jahitan & dapat disiapkan tepat pada masanya.

? Wasap.My/60182462686 untuk book tempahan.

? Wasap.My/60182462686 untuk BOOK Tempahan.